Verkkouutiset

Asiakkaita kauppakeskus Itiksessä Helsingin Itäkeskuksessa. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

MTV: Näistä ennakoidaan Black Fridayn hittituotteita

Energiakriisi ja inflaatio näkyvät asiakkaiden ostokäyttäytymisessä.

Kuulokkeet ja kaiuttimet nousevat tämän vuoden Black Fridayn hittituotteiksi, elektroniikkakauppojen edustajat arvioivat MTV Uutisille.

Lisäksi kaupat ennakoivat asiakkaiden olevan kiinnostuneita pelaamiseen liittyvistä välineistä, kuten pelituoleista, rattipolkimista ja pelinäytöistä. Kaupat ennakoivat suurta kysyntää myös pelikoneille ja -konsoleille.

Elektroniikan lisäksi kaupat odottavat, että asiakkaat ovat kiinnostuneet kodintekniikasta kuten robotti- ja varsi-imureista.

Energiakriisin ja inflaation myötä kuluttajien ennakoidaan olevan tänä vuonna aiempaa tarkempia siitä, mihin rahansa käyttävät. Tämä näkyy esimerkiksi energiatehokkaiden kodinkoneiden kysynnän kasvuna. Kaupoista kerrotaan MTV:lle, että hintojen kallistuttua myös tuotteiden pitkäikäisyys on noussut aiempaa tärkeämmäksi ostokriteeriksi.

Black Fridayta vietetään tänä vuonna 25. marraskuuta. Kyseessä on Yhdysvalloista peräisin oleva päivä, jolloin kaupat myyvät tuotteita alennettuun hintaan. Viime vuosina Black Friday on vakiinnuttanut asemansa myös Suomessa.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS