Verkkouutiset

Vihreiden Pekka Haavisto ja Maria Ohisalo puolueen eduskuntavaalistartissa helmikuussa. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Maria Ohisalo kehottaa keräämään kannattajakortteja Pekka Haavistolle

Vihreiden puheenjohtaja sanoo Suomen tarvitsevan turvallisuuden tunnetta luovan johtajan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo ilmaisee tiedotteessa vahvan tukensa Pekka Haavistolle, joka tiedotti torstaina pyrkivänsä presidentiksi valitsijayhdistyksen kautta vuoden 2024 presidentinvaalissa.

– On aivan valtavan hienoa, että Pekka Haavisto on käytettävissä Suomen seuraavaksi presidentiksi. Pekka on kokenut ulkopolitiikan konkari, jonka kansainväliset verkostot ovat omaa luokkaansa. Hän pystyy pitämään pään kylmänä ja näkee kauas, Ohisalo sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Pekka vei ulkoministerinä Suomea Natoon ja hänen määrätietoista otettaan tarvitaan tulevinakin vuosina, sillä Venäjä sotii yhä Ukrainassa ja maailmassa on monenlaista epävakautta, hän jatkaa.

Puheenjohtajan mukaan on tärkeää, että Haavisto saa kerättyä tukea laajasti eri puolueista ja kansanryhmistä. Hän korostaa tiedotteessaan presidentin asemaa päivänpolitiikan yläpuolella.

– Näinä aikoina Suomi tarvitsee johtajan, joka kykenee yhdistämään kansaa ja luomaan turvallisuuden tunnetta, Ohisalo sanoo.

– Tuleva kesä on erinomainen hetki lähteä keräämään ehdokkuuden mahdollistavia kannattajakortteja turuilla, toreilla, festareilla ja kylätapahtumissa. Tehdään Pekka Haavistosta Suomen seuraava presidentti, vihreiden väistyvä johtaja päättää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)