Verkkouutiset

Poliisiauto hälytysvalot päällä. Kuvituskuva. LEHTIKUVA / ANNI SAVOLAINEN

Lapsi jäi auton alle, poliisi tutkii

Pojan vammat eivät ole hengenvaarallisia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pyörällä liikkeellä ollut noin 10-vuotias poika jäi auton alle Espoossa maanantaina. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo asiasta tiedotteessa.

Poliisi sai maanantaina noin kello 15 hätäkeskukselta tehtävän Espoon Niipperinpuroon. Autonkuljettaja ja pyörällä liikkeellä ollut poika törmäsivät Purolaaksontien ja Purometsän risteyksessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Törmäyksen seurauksena poika oli joutunut auton alle. Kuljettaja ja paikalle osunut sivullinen saivat lapsen siirrettyä auton alta.

Tapahtumasta selvittiin poliisin mukaan ilman henkeä uhkaavia vammoja. Pojalla oli käytössään pyöräilykypärä.

Risteysalueella on poliisin tiedotteen mukaan heikohko näkyvyys ja alueen nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa. Tapaukseen ei epäillä liittyvän päihtymystä. Seuraavaksi poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja muun muassa auton nopeuden törmäystilanteessa.

Poliisi tutkii tapausta nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus. Nimikkeet kuitenkin tarkentuvat tutkinnan edetessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)