Verkkouutiset

Viipurin linna Viipurin keskustassa. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Lähde: Ukraina iski Viipuriin

Sotilastiedustelu kertoo iskeneensä viipurilaiseen öljyvarastoon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan sotilastiedustelu on Viipurin viimeöisen räjähdyksen takana, kertoo lähde Ukrainska Pravda-lehdelle. Iskussa tuhottiin räjähteillä polttoainesäiliöitä, lehdelle kerrotaan. Viipurin viimeöinen räjähdys ja öljyvaraston tulipalo ovat jo ehtineet herättää runsaasti spekulaatioita sosiaalisessa mediassa, ja venäläisviranomaiset ehtivät kiistää räjähdyksen johtuvan Ukrainan lennokki-iskusta.

Lähde Ukrainan sotilastiedustelusta kertoo maan jatkavan iskuja Venäjän öljyntuotantoa vastaan niin kauan kun Venäjä käyttää energia-alaansa sotilaallisiin tarkoituksiin tai jatkaa sotaansa Ukrainassa.

– Venäjän aggression hinta Kremlille tulee yhä nousemaan, ja vaikuttaa jo nyt Venäjän kykyyn toimittaa polttoainetta kotimarkkinoille. Jatkoa luvassa, sotilastiedustelusta luvataan.

Ukrainan iskun Viipuriin on huomioinut myös kansainvälistä politiikkaa seuraava Ruotsin ex-pääministeri Carl Bildt, joka englanninkielisellä X-tilillään kertoo kansainvälisille seuraajilleen kaupungin olleen historian saatossa niin ruotsalainen kuin suomalainen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)