Verkkouutiset

Irkutskin kuvernööri Igor Kobzev. (Kuvakaappaus videolta. Twitter)

Kuvernöörin lohdutus: Lapsenne eivät ole teidän vaan valtion

Siperiassa palkittiin Ukrainassa kaatuneiden mobilisoitujen äitejä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Irkutskin kuvernööri, kenraalieversti evp. Igor Kobzev lohdutti Ukrainassa kaatuneiden liikekannalle pantujen äitejä 24. marraskuuta. Tilaisuudessa samalla huomioitiin Venäjällä marraskuun viimeisenä sunnuntaina vietettävää äitienpäivää.

”Isänmaan puolustajan äidin”-mitalin sai 28 ”sotilaallisessa erikoisoperaatiossa” kaatuneen äitiä Irkutskin ja Baikal-järven alueelta.

– Jo muinaisista ajoista lähtien naiset ovat aina kasvattaneet lapsensa patriotismin, isänmaansa ja asuinalueensa puolustamisen hengessä, aloitti Kobzev ja jatkoi:

– Sallikaa minun ilmaista kunnioitukseni ja kiitollisuuteni siitä, että olette kasvattaneet pojat, jotka uskaliaasti ja rohkeasti, kunniakkaasti ja arvokkaasti, suorittivat heidän tehtävänsä Isänmaan puolustamiseksi sotilaallisen erikoisoperaation aikana. Te kasvatitte todellisia sankareita. Kiitän teidän verrattomasta äidin työstänne.

Kobzev muisteli äitinsä ”loistavia sanoja” hänen mentyä sotilasakatemiaan neuvostoaikana.

– ”Tästä päivästä lähtien et kuulu minulle. Kuulut valtiolle, isänmaalle. Suurella kunnioituksella ja ymmärryksellä luovutan 18-vuotiaan poikani asevoimien palvelukseen ja sinusta tulee valtion mies”.

Tämän jälkeen Kobzev jakoi kukkavihkot kaatuneiden omaisille.

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)