Verkkouutiset

Israel on jatkanut maaoperaatiotaan syvemmälle Gazaan. AFP / LEHTIKUVA

Kolmen panttivangin ruumiit palautettu Israeliin

Vangit löydettiin Hamasin tunneleista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kolmen terroristijärjestö Hamasin surmaaman panttivangin ruumiit on palautettu Israeliin. Asiasta uutisoi Israelin puolustusvoimien (IDF) lähteisiin viitaten BBC. Israelin mukaan Hamasilla on yhä Gazassa 125 panttivankia, joiden tilaa ei tiedetä. Vangit ovat olleet Gazaa hallitsevan terroristijärjestön hallussa nyt yli kahdeksan kuukautta.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu kommentoi asiaa jälleen.

– Palautamme kaikki panttivankimme, elävät ja kuolleet.

IDF on julkaissut eilen löydettyjen panttivankien nimet. Shani Louk, Amit Buskila ja Itzhak Gelerenter löydettiin Israelin mukaan kuolleina Hamasin tunneleista. IDF uskoo, että nyt löytyneet vangit tapettiin jo lokakuun hyökkäyksessä ja kuljetettiin sitten Gazaan. 

Israelin maaoperaatio Gazaan on kiihtynyt viime päivinä. Palestiinalaissiviilien ahdinkoon ja Hamasin pitämien israelilaisvankien vapauttamiseen ei ole löydetty ratkaisua toistaiseksi hyytyneistä rauhanneuvotteluista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)