Verkkouutiset

Turvakoti Espoossa. Kuvituskuva. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Kokoomusedustaja: Turvakotien lisärahoitus parantaa perheväkivallan uhrien asemaa

Hallitusohjelmassa myös perhe- ja lähisuhdeväkivallan sovittelusta pääsääntöisesti luovutaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja ja kokoomusnaisten puheenjohtaja Pihla Keto-Huovinen kiittelee hallitusta panostuksista turvakotitoimintaan.

Petteri Orpon (kok.) hallituksen budjettiriihessä päätettiin lisätä valtion rahoitusta turvakotitoiminnan menoihin. Turvakotitoiminnan rahoitusta lisätään miljoonalla eurolla vuosittain.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Suomessa jopa joka kolmas nainen on elämänsä aikana kokenut fyysistä parisuhdeväkivaltaa tai uhkailua siitä. Myös perhesurmat ovat Suomessa yleisiä. Turvakotitoimintaa tarvitaan naisten ja lasten henkien suojelemiseksi ja inhimillisen kärsimyksen lopettamiseksi, Keto-Huovinen sanoo tiedotteessa.

Orpon hallitusohjelman kirjausten mukaisesti turvakotien saavutettavuutta pyritään vahvistamaan.

– Vuotuisella lisämiljoonalla voidaan parantaa palveluiden vaikuttavuutta ja lisätä perhe- ja lähisuhdeväkivallan uhrien hakeutumista turvakotien piiriin, Keto-Huovinen sanoo.

Orpon hallitusohjelmassa myös perhe- ja lähisuhdeväkivallan sovittelusta pääsääntöisesti luovutaan.

– On tärkeää, että perhe- ja lähisuhdeväkivallan lopettaminen on hallitukselle tärkeä prioriteetti. Panostuksilla turvakotitoimintaan ja luopumalla lähisuhdeväkivallan sovittelusta voidaan parantaa perhe- ja lähisuhdeväkivallan uhrien asemaa Suomessa, Keto-Huovinen sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)