Verkkouutiset

Henna Virkkunen ja Kai Mykkänen kokoomuksen puoluekokouksessa Kalajoella. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Kokoomus vaatii tuntuvia veronalennuksia ostovoiman turvaamiseksi

Puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen esittää "työmiljardia".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen vaatii hallitukselta ”tuntuvia veronalennuksia” kaikkiin tuloluokkiin ihmisten ostovoiman turvaamiseksi.

Mykkänen lähetti Kalajoelta terveiset valtiovarainministeri Annika Saarikolle keskustan puoluekokoukseen Lappeenrantaan.

– Suomalaisilla on hätä ostovoiman kanssa nyt ei ensi vuonna. Jos valtiovarainministeri todella aikoo keventää palkkojen verotusta, kuten hän on lupaillut, me haluamme, että hallitus tekee päätöksen nyt, Mykkänen sanoi tiedotustilaisuudessa.  

Eduskuntaryhmän puheenjohtajan mukaan Suomi on nyt poikkeuksellisessa tilanteessa, jossa ihmisten ostovoima laskee rajusti kesken vuoden. 

– Jos hallitus haluaa kaventaa suomalaisten ostovoiman laskua, selkein tapa ja vähiten inflaatiota ruokkiva tapa olisi tehdä työmiljardi, eli kaikkiin tuloluokkiin kevennys, jonka avulla saataisiin satoja euroja vuodessa keskituloiselle jo tänä vuonna lisää, Mykkänen sanoi. 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)