Verkkouutiset

Jussi Halla-aho Ylelle: Sirpa Paatero valehtelee

PS:n puheenjohtajan mukaan omistajaohjausministerin ja pääministerin pitäisi valehdellessaan erota.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) on Ylen mukaan tyrmistynyt Postin hallituksen puheenjohtajan Markku Pohjolan kertomista uusista tiedoista postikohuun liittyen.

Pohjola sanoi tänään perjantaina tiedotteessa, että Postin suunnitelmilla ja pakettilajittelun liikkeenluovutuksella Posti Palvelut Oy:hyn on ollut omistajaohjauksen tuki, eikä Postille ole missään vaiheessa valmistelun aikana ole esitetty suullisesti eikä kirjallisesti, että omistaja vastustaisi sitä.

Pääministeri Antti Rinne (sd.) sanoi eilen torstaina eduskunnassa kyselytunnilla, että Posti siirsi 700 pakettilajittelijaa toisen työehtosopimuksen piiriin vastoin omistajan selvää tahtoa.

– Me pohdimme jo eilen kyselytunnin jälkeen, että Rinne antaa nyt suoraan ymmärtää, että Postin johto valehtelee. Ja nyt Postin johdon kommentit viittaavat siihen, että ministeri (Sirpa) Paatero valehtelee. Jos näin on, mielestäni ministeri Paatero ei voi jatkaa. Ja jos pääministeri Rinne tietoisesti valehtelee, niin hänen tulisi myös tehdä henkilökohtaiset johtopäätöksensä, Jussi Halla-aho sanoi Ylelle.

Mitä tarkoitatte tällä?

– Erota, Halla-aho sanoi.

Myös kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan pääministeri Rinne on tietoisesti yrittänyt johtaa eduskuntaa harhaan, eikä näin toimiva pääministeri ansaitse Orpon mielestä eduskunnan luottamusta.

Uusimmat

Kesko ostaa kauppakeskuksen

Tavoitteena on jatkaa Espoon keskuksessa käynnistettyä kaupallisten palveluiden kehitystyötä.

MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)