Verkkouutiset

Palestiinaa tukeva mielenosoitus Lontoossa marraskuussa. / AFP / LEHTIKUVA / HENRY NICHOLLS

Jerusalemin varapormestari: Vasemmisto on toksisessa liitossa islamistien kanssa

Fleur Hassan-Nahoum hämmästelee länsimaissa järjestettyjä Palestiina-mielenilmauksia.

Jerusalemin varapormestari Fleur Hassan-Nahoum arvioi Gazan sodan jatkuvan jopa puolen vuoden ajan. Hän uskoo Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun joutuvan eroamaan sotatoimien päätyttyä, sillä Hamasin yllätyshyökkäykseen liittyvistä tiedustelun epäonnistumisista käydään vielä pitkään jälkipyykkiä.

Lontoossa syntynyt ja Gibraltarilla lapsuutensa viettänyt neljän lapsen äiti arvostelee voimakkaasti YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenia, jolta kesti seitsemän viikkoa tuomita Hamasin Israelissa toteuttama teurastus.

Hän huomauttaa Telegraph-lehdelle, että Lähi-idässä vain Israel kunnioittaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Gazassa ei ole järjestetty vaaleja vuoden 2006 jälkeen. Länsirannassa vaaleista on kulunut lähes 19 vuotta.

Fleur Hassan-Nahoum hämmästelee synnyinmaassaan järjestettyjä suuria Palestiinaa tukevia mielenosoituksia. Hän sanoo Hamasin olevan Iranin pelinappula, ja Iranilla puolestaan on maailmanlaajuisia ambitioita.

– Ihmiset eivät ymmärrä, kuinka synkkä hallinto aluella on, Hassan-Nahoum sanoo.

Varapormestari ihmettelee, kuinka kukaan voi pitää Hamasin väkivaltaa ”oikeutettuna vastarintana”, kun siihen kuuluu lasten murhaamista ja naisten joukkoraiskauksia. Hän sanoo mielenosoittajien olevan osittain ”aivopestyjä ja tietämättömiä” ja kuvailee vasemmiston kannanottoja ”tyypilliseksi antisemitismiksi”.

– En ymmärrä tätä toksista liittoumaa islamilaisen fundamentalismin ja länsimaisen woke-vasemmiston välillä. Eiväkö he ymmärrä, mitä Hamas edustaa, vai vihaavatko he vain juutalaisia enemmän, Fleur Hassan-Nahoum ihmettelee.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta ,

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)