Verkkouutiset

Poltettu venäläinen panssarivaunu Butshassa Ukrainassa 21. huhtikuuta 2022. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Jättitappioita Venäjälle, yli tuhannen sotilaan väitetään kaatuneen tai haavoittuneen päivässä

Hyökkäyssodan pitkittyminen nakertaa sen suosiota Venäjällä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan puolustusvoimien mukaan Venäjä on kärsinyt hyökkäyssodassa jättimäiset tappiot.

Hyökkääjä on menettänyt ukrainalaisarvioiden mukaan sitten sodan alkamisen 331 110 sotilasta ja muun muassa 5571 panssarivaunua, 7941 tykkijärjestelmää ja 913 raketinheitinjärjestelmää.

Ukrainan asevoimat ilmoitti eilen Venäjän tappioiksi 1280 sotilasta ja 32 panssariajoneuvoa, pääosin Avdijivkan taisteluiden vuoksi.

Institute for the Study of War (ISW) mukaan venäläisjoukot ovat jatkaneet hyökkäystä Kupinsk-Svatove-Kreminna -linjalla lähellä Bahmutia ja Avdijivkaa sekä edistyneet joillain alueilla.

Sodan pitkittyminen alkaa näkyä sen suosiossa. ISW:n mukaan niiden venäläisten määrä, jotka tukevat hyökkäyssotaa täysin, on puolittunut sitten viime helmikuun. Sen viittaaman mielipidetutkimuksen mukaan myös useampi venäläinen kannattaa vetäytymistä Ukrainasta kuin sodan jatkamista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta ,
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)