Verkkouutiset

Rishi Sunak antoi tiedon Iso-Britannian osuudesta ilmapuolustukseen tänään iltapäivällä. AFP / LEHTIKUVA / BENJAMIN CREMEL

Iso-Britannia vahvistaa ampuneensa alas Iranin drooneja

Pääministeri Rishi Sunak puhuu G7-johtajille myöhemmin tänään.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Iso-Britannian pääministeri Rishi Sunak vahvistaa maan ilmavoimien ampuneen viime yönä alas iranilaisia drooneja. Britannia on lähettänyt alueelle hävittäjiä alunperin muista syistä, taistelemaan terroristijärjestö Isistä vastaan. Sunak vahvisti asian X:ssä.

Sunak kuvaa Iranin Israeliin kohdistamaa hyökkäystä “vaaralliseksi ja tarpeettomaksi”.  Samalla hän kiitti Israelin ilmapuolustukseen osallistuneita brittilentäjiä.

– Haluan ilmaista kunnioitukseni lentäjillemme, jotka kohtasivat vaaran ja suojelivat siviilejä hyökkäykseltä, Sunak kertoo.

Pääministeri vahvistaa puhuvansa G7-maiden johtajille myöhemmin tänään. Myös britit ovat toivoneet, ettei tilanne Lähi-idässä eskaloituisi entisestään.

– On tärkeää, että pidämme nyt päämme kylmänä, Sunak toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)