Verkkouutiset

Kuvakaappaus Ilmavoimien videolta.

Ilmavoimat harjoitteli Britannian kanssa – video

Harjoituksissa suomalaiset hävittäjät tukeutuivat Waddingtonin tukikohtaan.

Ilmavoimat on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon viime viikolla päättyneistä Cobra Warrior 23 -harjoituksista. Video on katsottavissa artikkelin lopussa.

6. maaliskuuta – 24. maaliskuuta pidettyjen harjoitusten tarkoituksena oli syventää Suomen ja Britannian ilmavoimien yhteistyötä.

Cobra Warrior on Britannian kuninkaallisten ilmavoimien (Royal Air Force, RAF) kansainvälinen taktinen lentotoimintaharjoitus, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Suomen ilmavoimat oli mukana harjoituksessa ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2023.

Harjoitukseen osallistui yhteensä noin 70 lentokonetta. Suomi osallistui harjoituksiin kuudella Hornet-hävittäjällä.  Suomalaiset F/A-18 Hornet -hävittäjät tukeutuivat Waddingtonin tukikohtaan Lincolnshiressä.

Hävittäjäosaston lisäksi harjoituksessa oli mukana suomalaisia taistelunjohtajia Boulmerin pääjohtokeskuksessa.

 

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)