Verkkouutiset

BMW:n logo auton keulassa. PIXABAY

IL: Uusi BMW lojui Helsinki-Vantaalla parkissa kahdeksan vuotta

Auto oli rekisteröity Yhdysvaltoihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

BMW-merkkinen henkilöauto oli parkissa Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä ennen sen pois hinaamista. Asiasta kertoo Iltalehti.

– Se auto ei ollut tarkkaan sanoen hylätty, sillä omistaja maksoi meille säännöllisesti kyllä pysäköinnistä, kertoo Lentoparkin esimies Petri Syrjänen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Erikoisen tapauksesta tekee myös se, että auto oli rekisteröity Yhdysvaltoihin ja se oli jätetty aikanaan parkkiin lähes uutena. IL:n mukaan parina ensimmäisenä kesänä yhdysvaltalainen omistaja käytti kulkuneuvoa jonkun verran, mutta sitten auto jäi seisomaan paikalleen parkkiin.

Auto oli aikanaan pysäköity Lentoparkin aiemmalle toimipaikalle Vantaan Tietotiellä. Kun Lentoparkki muutti myöhemmin paikkaa, hinattiin BMW mukaan ja sijoitettiin uudelle alueelle odottamaan omistajaansa.

– Parin vuoden välein omistajalle lähetettiin laskuja vuosipysäköinneistä. Jossain vaiheessa sitten omistaja ilmoitti meille, ettei halua enää autoa, että tehkää sillä mitä haluatte. Avaimia hän ei kuitenkaan suostunut lähettämään, Syrjänen kertoo IL:lle.

Lopulta auto hinattiin Vantaan kaupungin varikolle, josta se huutokaupattiin. Auto oli ehtinyt olla parkissa kahdeksan vuoden ajan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)