Verkkouutiset

Moottoripyöriin on vaikea osua tykistöllä ja lennokeilla. Kuvakaappaus/x.com

Hyökkääjän moottoripyöräpartio ammutaan seulaksi videolla

Tutkija kutsuu venäläisten moottoripyörärynnäköitä itsemurhatehtäviksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

FPRI-tutkimuslaitoksen sotilasasiantuntija Rob Lee on jakanut viestipalvelu X:ssä kaksi videota (jutun alla), jotka näyttävät Venäjän moottoripyörillä liikkuvan rynnäkköosaston epäonnistuneen hyökkäyksen Itä-Ukrainassa.

Ensimmäisellä videolla ukrainalaisten pienaseiden tulitus pysäyttää kaksi moottoripyörällä liikkunutta venäläissotilasta. Miehet kaatuvat maahan, mutta selviytyvät hengissä. Sen jälkeen he nostavat moottoripyörän ylös jatkaakseen matkaansa.

Hyökkäyken sanotaan tapahtuneen Luhanskin alueella sijaitsevan Novovodyanen kylän länsipuolella.

Samaan aikaan kaksi muuta venäläissotilasta porhaltaa toisella moottoripyörällä heidän ohitseen rynnäköiden kohti ukrainalaisten asemia. Kuski menettää kuitenkin ajoneuvon hallinnan, ja he kaatuvat tykistökranaattien kurittamalla hiekkatiellä.

Tässä vaiheessa aiemmin kaatunut moottoripyöräpartio on päässyt jatkamaan matkaansa ja siirtyy uudestaan rynnäkön kärkeen.

Toinen video näyttää, kuinka kärjessä ajava moottoripyöräpartio etenee tiellä nopeasti, kunnes ukrainalaisten tarkka ja kuolettava sarjatuli pysäyttää hyökkääjän kuin seinään. Luodit iskeytyvät partioon, ja moottoripyörä ajaa suoraan tykistökranaatin muodostamaan kraateriin. Miehet lentävät maahan ja jäävät makaamaan elottomina moottoripyörän syttyessä palamaan.

– Moottoripyörillä kulkeva jalkaväki voi olla itsemurhajalkaväkeä, sanoo Center for Liberal Modernity -ajatushautomon analyytikko Nikolaus von Twickel X:ssä.

Venäläisjoukkojen kerrotaan lähtevän rynnäköihin myös moottoripyörillä. Venäjän valtionmedian mukaan moottoripyöriä on vaikeampi havaita kuin suurempia ajoneuvoja.

Niillä pääsee näin ollen nopeammin lähelle ukrainalaisten puolustusasemia, koska niihin on vaikeampi osua tykistöllä ja lennokeilla.

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)