Verkkouutiset

Ihmisiä kauppakeskus Itiksessä Helsingissä heinäkuussa. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

HS: Entisiin Stockmannin Herkun tiloihin avautuu etninen ruokakauppa

Tilat ovat olleet tyhjillään viime kesästä.

Helsingin Itiksen kauppakeskuksessa toimivan Stockmannin pohjakerrokseen avautuu etnisiä elintarvikkeita myyvä Alanya Market. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

Tiloissa toimi aiemmin Food Market Herkku ja sitä ennen Stockmann Herkku. Tilat jäivät tyhjilleen kesällä. Tavarataloketju myi ruokakauppatoiminnot S-ryhmälle vuonna 2018, mutta kaikki Food Market Herkut on sittemmin lopetettu Helsingin keskustan Stockmannia lukuun ottamatta.

Marraskuussa aloittavassa Alanya Marketissa on myymälätilaa liki 3000 neliötä ja se on lähes kaksi kertaa nykyisin tien toisella puolella Puhoksen ostoskeskuksessa sijaitsevan liikkeen kokoinen. Puhoksen myymälä tullaan jollain aikataululla lakkauttamaan.

– Tarkoitus on nostaa etnisten kauppojen tasoa tällä uudella myymälällä, tehdä tästä supermarket. Jotakin K-supermarkettiin, mutta ei ihan Citymarkettiin vertautuvaa, kauppias Emin Gürmüç kertoo HS:lle.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)