Verkkouutiset

Venäjän haupitsi rintaman eteläosissa. / mil.ru / Zvezda

Brittikomentaja: Vladimir Putin on menettänyt sodan hallinnan

Mustanmeren laivaston moukarointi on horjuttanut Kremlin arvovaltaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Britannian asevoimien komentaja, amiraali Tony Radakin uskoo Venäjän Mustanmeren laivastoa vastaan tehtyjen iskujen osoittavan, että sodan aloite pysyy edelleen Ukrainalla.

Britannian toimittamat Storm Shadow -risteilyohjukset moukaroivat viime viikolla venäläislaivaston päämajaa Sevastopolissa. Sataman kuivatelakka kärsi vaurioita toisessa iskussa, jonka uskotaan vaurioittaneen venäläisen sukellusveneen ja maihinnousualuksen korjauskelvottomaan kuntoon.

Ukrainan ilmavoimien tiedottaja sanoi onnistuneiden hyökkäysten horjuttaneen presidentti Vladimir Putinin valta-asemaa.

– Putin on menettänyt hallinnan aloittamastaan sodasta, ja koko Venäjä on sen seurauksena heikompi, Tony Radakin sanoi vieraillessaan Kiovassa Telegraph-lehden mukaan.

Vierailulla mukana ollut puolustusministeri Grant Shapps kertoi kysyneensä presidentti Volodymyr Zelenskyiltä, mitä asejärjestelmiä Ukraina tarvitsee voittaakseen. Hän huomautti Britannian kouluttaneen kymmeniä tuhansia ukrainalaisia sotilaita muun sotilaallisen tuen ohella.

– Olen sitoutunut siihen, että Britannian tuki tulee jatkumaan erityisesti nyt, kun jäätävän kylmä sää lähestyy, ministeri sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)