Verkkouutiset

Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Ben Zyskowicz BenTV:ssa: SDP ei ole esittänyt mitään, ei mitään talouskeinoa

Kokoomusedustajan mukaan SDP torjuu talouskasvua edistäviä uudistuksia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja Ben Zyskowicz arvostelee SDP:n talouspoliittista linjaa riittämättömyydestä sekä tavoitteiden ja esitettyjen toimien välisestä ristiriidasta. Zyskowicz kommentoi asiaa Verkkouutisten BenTV:ssä.

– He eivät ole esittäneet mitään, ei mitään keinoja, millä tätä talouskasvua kiihdytettäisiin sille tasolle mihin he ovat omissa laskelmissaan päätyneet, kokoomusedustaja arvostelee.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Zyskowicz viittaa valtiovarainministeriön tuoreisiin arvioihin, joiden mukaan valtion alijäämän kattamiseen tarvitaan vuodessa jopa 14-15 miljoonaa euroa .

– Oleellista oli se, että valtiovarainministeriön ennusteen mukaan talouskasvu ei auta meitä pääsemään tästä alijäämästä.

SDP:n talouslinjaukset ovat nojanneet optimistisiin ennusteisiin talouskasvusta, mutta keinoja kasvun saavuttamiseksi puolue ei ole esittänyt, Zyskowicz arvostelee.

– Päinvastoin, torjuvat sellaisia muutoksia esimerkiksi sosiaaliturvaan tai työmarkkinoille, jotka talouskasvua kiihdyttäisivät.

SDP:n esittämät panostukset esimerkiksi koulutukseen ja tutkimukseen eivät ”kenenkään asiantuntijan mielestä” tule seuraavan neljän vuoden aikana kiihdyttämään talouskasvua, Zyskowicz arvostelee.

Zyskowicz kommentoi myös Perussuomalaisten päätöstä olla julkaisematta erillistä eduskuntavaaliohjelmaa.

– Voi sitä vaaleja näinkin käydä. Mutta se tarkoittaa sitä, että on lukemattomia kysymyksiä, joihin heillä ei ole kantaa, hän sanoo, viitaten muun muassa asumistuen säästöihin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)