Verkkouutiset

Ben Zyskowicz kokoomuksen vaalivalvojaisissa sunnuntaina. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Ben Zyskowicz: Näistä syistä kokoomus voitti

Konkarikansanedustaja arvioi terveydenhuollon ja koulutuksen tilanteen vaikuttaneen opposition vaalivoittoon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja, jo 12:lle eduskuntakaudelleen valittu Ben Zyskowicz pohtii Verkkouutisten BenTV:ssä syitä kokoomuksen vaalivoitolle.

– No, tottakai keskeinen kansalaisten huoli on se, että tätä (Sanna) Marinin (sd.) vasemmistohallituksen velkarallia ei voi jatkaa. Talous on laitettava parempaan kuntoon, Zyskowicz toteaa pääsyyksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Kokoomuskonkari arvioi osasyyn löytyvän myös Marinin hallituksen mainostamien uudistusten vaikuttamattomuudesta.

– Uskon, että asiaan vaikutti myös se, että vaikka Marinin hallitus on puhunut siitä, miten he ovat tehneet uudistuksia sotessa, miten he ovat kouluun laittaneet rahaa ja tehneet kaikkea muuta hyvää, niin jokainen näkee, että terveydenhuolto on kriisissä, vanhustenhoiva on kriisissä, katujen nuorisorikollisuus ei ole paranemaan päin eikä kouluissa, ei myöskään varhaiskasvatuksessa, asiat ole riittävän hyvällä tolalla, Zyskowicz toteaa.

Samalla hän huomauttaa ettei väitä, että asiat olisivat riittävän hyvällä tolalla myöskään tämän vaalikauden päättyessä neljän vuoden kuluttua.

– Mutta ei pidä kenenkään kuvitella, että Marinin hallituksen jäljiltä asiat olisivat kunnossa. Ihmiset näkivät tämän, ja se myös vaikutti opposition voittoon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)