Verkkouutiset

Parveketupakointikiellon saaminen ei onnistu tällä hetkellä vain talonyhtiön yhtiökokouksen päätöksellä. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Ben Zyskowicz: Miksi taloyhtiö ei voi päättää tupakoinnin kiellosta?

Tupakointikiellon saaminen talonyhtiöön on nykyisin monivaiheinen prosessi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz ihmettelee, miksi lakiuudistus talonyhtiöiden tupakointikieltojen helpottamiseksi on niin haastavaa. Talonyhtiön on tällä hetkellä vaikeaa asettaa kieltoa parveketupakoinnin estämiseksi.

Uusimmassa BenTV:n jaksossa kansanedustaja huomauttaa, että tupakointikiellon saaminen kestää kauan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Zyskowicz kuvailee videolla monivaiheista prosessia tupakointikiellon saamiseksi. Ensin talonyhtiön pitää saada kaikilta talon osakkailta ja vuokraisilta suostumus, minkä jälkeen kieltoon pitää hakea lupaa kaupungilta.

Lupahakemusten yhteydessä on kaupungille toimitettava muun muassa talonyhtiön pohjapiirroksia. Tämän jälkeen talonyhtiön pitää maksaa kaupungille käsittelystä.

– Aivan järjetöntä! Zyskowicz päivittelee.

Talonyhtiöiden pitäisi voida kansanedustajan mielestä pystyä päättämään parveketupakoinnin kieltämisestä yhtiökokouksessaan. Nykyisin se ei ole mahdollista.

– Miksei voi talonyhtiöt päättää yhtiökokouksessa, että meidän talonyhtiön parvekkeilla ei tupakoida. En ymmärrä! Zyskowicz huokaa.

 

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)