Verkkouutiset

Ukrainalaiset palomiehet kantavat Venäjän iskussa menehtyneen siviilin ruumista pois raunioista Zaporizzjan alueella. LEHTIKUVA / AFP, AFP / LEHTIKUVA / DIMITAR DILKOFF

Atte Kaleva: Tänä jouluna toivon vain Venäjän saavan kunnolla pataan

Kansanedustajalla on vain yksi lahjatoive.

Kokoomuksen kansanedustaja Atte Kaleva kommentoi sosiaalisessa mediassa Venäjän siviilikohteisiin eilen tekemiä ohjusiskuja.

– Venäjän raportoidaan iskeneen Zaporižžjassa synnytysosastoon. Iskussa kuoli vastasyntynyt vauva. Pienen vauvan isänä tällaisten uutisten lukeminen on äärettömän järkyttävää. Tänä vuonna minulla on vain yksi joululahjatoive: että terroristivaltio Venäjän sotarikoksia tekevät joukot saisivat oikein kunnolla pataan Ukrainassa!

Jatkokommentissaan Kaleva korostaa, että länsimaiden on pysäytettävä Venäjä, ja kiittää Euroopan parlamentin 23. marraskuuta tekemää päätöstä tunnustaa Venäjä terrorismin tukijaksi.

– Euroopan parlamentti on tänään vihdoin julistanut Venäjän terrorismia tukevaksi valtioksi. Länsimaiden on pidettävä huoli, että Ukraina voittaa sodan. Se on paitsi oikein, myös meidän oma etumme. Venäjä on pysäytettävä.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)