Verkkouutiset

Ukrainalaiset palomiehet kantavat Venäjän iskussa menehtyneen siviilin ruumista pois raunioista Zaporizzjan alueella. LEHTIKUVA / AFP, AFP / LEHTIKUVA / DIMITAR DILKOFF

Atte Kaleva: Tänä jouluna toivon vain Venäjän saavan kunnolla pataan

Kansanedustajalla on vain yksi lahjatoive.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Atte Kaleva kommentoi sosiaalisessa mediassa Venäjän siviilikohteisiin eilen tekemiä ohjusiskuja.

– Venäjän raportoidaan iskeneen Zaporižžjassa synnytysosastoon. Iskussa kuoli vastasyntynyt vauva. Pienen vauvan isänä tällaisten uutisten lukeminen on äärettömän järkyttävää. Tänä vuonna minulla on vain yksi joululahjatoive: että terroristivaltio Venäjän sotarikoksia tekevät joukot saisivat oikein kunnolla pataan Ukrainassa!

Jatkokommentissaan Kaleva korostaa, että länsimaiden on pysäytettävä Venäjä, ja kiittää Euroopan parlamentin 23. marraskuuta tekemää päätöstä tunnustaa Venäjä terrorismin tukijaksi.

– Euroopan parlamentti on tänään vihdoin julistanut Venäjän terrorismia tukevaksi valtioksi. Länsimaiden on pidettävä huoli, että Ukraina voittaa sodan. Se on paitsi oikein, myös meidän oma etumme. Venäjä on pysäytettävä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)