Verkkouutiset

Kamppailua tappioita vastaan – Stockmann uusii johtoryhmäänsä

Raskaista tappioista viime vuonna kärsineen Stockmannin johtoryhmään on nimitetty kaksi uutta henkilöä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Stockmann-konsernin johtoryhmän jäseneksi ja tietohallintojohtajaksi on nimitetty Petteri Naulapää. Johtoryhmään on nimitetty myös konsernin viestintäjohtaja Nora Malin.

Toukokuun alussa Stockmannilla aloittava Naulapää toimii tällä hetkellä Vaisalan tietohallintojohtajana.

Hänellä on 20 vuoden kokemus tietojärjestelmäalalta sisältäen johto- ja myyntitehtäviä Digialla ja Oraclella, Stockmannin tiedotteessa kerrotaan.

Malin puolestaan jatkaa Stockmannin viestintäjohtajana vastaten ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä yhteiskuntavastuusta. Hän on ollut Stockmannin palveluksessa vuodesta 2010.

Stockmann kertoo myös henkilöstöjohtaja Heini Pirttijärven irtisanoutuneen siirtyäkseen uusien haasteiden pariin yhtiön ulkopuolelle. Väliaikaisena henkilöstöjohtajana toimii Katri Koro.

Lisäksi määräaikainen strategiajohtaja Kjell Sundström on lopettanut Stockmannin palveluksessa. Hän käynnisti konsernin strategiaprosessin ja vei päätökseen Seppälä-kaupan.

Kamppailua tappioita vastaan

Stockmann teki viime vuonna liiketappiota ilman kertaeriä 42,9 miljoonaa euroa. Konserni kertoi helmikuussa aikovansa sulkea Oulun tavaratalonsa sekä kolme tavarataloa Venäjällä.

Konserniin kuuluvat Lindex-ketju ilmoitti myös sulkevansa 19 liikettään Venäjällä. Seppälä puolestaan myytiin ketjun toimitusjohtajalle ja hänen puolisolleen. Myös Hobby Hallin etäkauppaliiketoiminnalle on etsitty uutta omistajaa jo viime syksystä alkaen.

Stockmannin pitkäaikainen toimitusjohtaja Hannu Penttilä erosi tehtävästään viime vuoden elokuussa, ja uudeksi toimitusjohtajaksi nostettiin ruotsalainen Per Thelin. Hän on aiemmin toiminut muun muassa yrityskonsulttina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)