Verkkouutiset

Kreikan ja velkojien neuvottelut keskeytyivät

Neuvottelut Kreikan ja sen velkojien välillä päättyivät varhain torstain vastaisena yönä ilman yhteisymmärryksen syntymistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustelut jatkuvat tänään aamulla Brysselissä. Kreikan pääministeri Alexis Tsipras tapaa velkojien edustajat eli EU-komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin, Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) pääjohtajan Christine Lagarden ja Euroopan keskuspankin pääjohtajan Mario Draghin kello 10.

Euromaiden valtiovarainministerit kokoontuvat jälleen tänään iltapäivällä klo 14. Kreikan ja sen velkojien pitäisi päästä sopuun sitä ennen, jotta euroryhmä kykenisi arvioimaan sopimusta.

Kreikka ajautuu maksukyvyttömyyteen, ellei sopuun velkojien edellyttämistä uudistuksista päästä. Kreikalta erääntyy 1,6 miljardin euron laina maksettavaksi IMF:lle ensi viikon tiistaina, eikä se kykene maksamaan sitä, jos se ei saa toisen tukipakettinsa viimeistä lainaerää.

Velkojat edellyttävät, että Kreikka pitää kiinni toisen tukipaketin ehdoista, ennen kuin erä suostutaan maksamaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)