Verkkouutiset

Timo Kietäväistä esitetään Kevan toimitusjohtajaksi

Kevan hallitus päätti äänin 6-3 esittää valtuuskunnalle varatoimitusjohtaja Timo Kietäväistä Kevan uudeksi toimitusjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiotieteen maisteri Timo Kietäväinen on Suomen Kuntaliiton varatoimitusjohtaja, ja hän vastaa toimialajohtajana muun muassa kuntataloudesta, työmarkkina-asioista ja eläkepolitiikasta.

Kietäväinen on ollut Kuntaliiton ja sen edeltäjän Suomen Kunnallisliiton palveluksessa vuodesta 1992. Hänellä on myös runsaasti luottamustoimia ja on toiminut muun muassa Ekokemin hallituksen puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana sekä Finnish Consulting Groupin hallituksen varapuheenjohtajana.

Toimitusjohtaja vastaa Kevan toiminnasta ja taloudesta. Toimitusjohtajan hakukriteereinä olivat muun muassa työeläkejärjestelmän, kuntakentän ja muun julkisen sektorin sekä sijoitustoiminnan tuntemus. Lisäksi häneltä odotetaan strategista johtamiskykyä, kykyä johtaa Kevaa kokonaisuutena sekä laajaa suhdeverkostoa.

Kevan valtuuskunta nimittää toimitusjohtajan 16. helmikuuta. Toimitusjohtajan virkaa haki 20 henkilöä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)