Verkkouutiset

Anne Berner osallistuu Pohjoismaiden ja Afrikan maiden ulkoministerikokoukseen

Pohjoismaisen yhteistyön ministeri Anne Berner osallistuu Nigerian pääkaupungissa Abujassa lauantaina järjestettävään Pohjoismaiden ja Afrikan maiden ulkoministerikokoukseen
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Anne Berner edustaa Suomea Nigerian pääkaupungissa Abujassa 10. kesäkuuta järjestettävässä Pohjoismaiden ja Afrikan maiden ulkoministerikokouksessa. Kokouksen isännöi Nigerian ulkoministeri Geoffrey Onyeama.

Kokouksen teemana on kestävän kehityksen edistäminen kaupan ja investointien keinoin. Berner alustaa aiheesta yhdessä Etelä-Afrikan ulkoministeri Maite Nkoana-Mashabanen kanssa.

Pohjoismaiden lisäksi kokoukseen odotetaan noin kahdenkymmenen Afrikan maan edustajia.

Ulkoministeriön mukaan Afrikka on suomalaistoimijoille kaupan ja investointien näkökulmasta kiinnostava manner. Suomalaisilla yrityksillä on ministeriön mielestä paljon hyödyllistä osaamista ja teknologiaa esimerkiksi uusiutuvan energian, tietotekniikan, telekommunikaation, kaivos- ja metsäteknologian sekä cleantechin ja maatalouden alueilla.

Ministerikokouksen yhteydessä järjestetään erillinen yritys- ja investointifoorumi. Suomesta siihen osallistuu Finnpartnership, jonka tehtävänä on tukea yritysten kehitysmaihin suuntutuvaa liiketoimintaa muun muassa rahallisella tuella ja auttamalla yhteistyökumppanien löytämisessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)