Verkkouutiset

Pohjois-Korea uhkaa: Tuhoamme USA:n yhdellä iskulla suoraan sen sydämeen

Pohjois-Korean ulkoministerin mukaan USA kutsuu lopullista rangaistustaan, jos se ei toimi harkiten Pohjois-Koreaan kohdistettujen pakotteiden suhteen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pohjois-Korea uhkaa tuhota Yhdysvallat yhdellä iskulla, jos se jatkaa uusien sanktioiden ajamista Pohjois-Korean ohjuskokeiden takia. Pohjois-Korea on tehnyt viime aikoina ohjuskokeita moneen otteeseen, viimeksi heinäkuun alussa.

Pohjois-Korea teki uhkauksensa sen jälkeen, kun Yhdysvallat aloitti globaalin kampanjan taistellakseen Pohjois-Korean uhkaa vastaan. Yhdysvallat on muun muassa painostanut Kiinaa vastustamaan Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin ydinaseohjelmaa.

The Sunin mukaan Pohjois-Korean ulkoministeri on ilmaissut maansa vastaavan ”oikeudenmukaisuuden toimilla”, jos YK asettaa Pohjois-Korealle lisäpakotteita.

”Hwasong-14:n onnistunut laukaisu on osoitus DPRK:n (Korean demokraattinen tasavalta) halusta ja kyvystä tuhota Yhdysvallat yhdellä iskulla, joka tehtäisiin suoraan sen sydämeen, mikäli USA ei toimi harkiten”, ulkoministeri Ri Yong-ho sanoi pohjoiskorealaisella tv-kanavalla.

Hänen mukaansa ”USA kutsuu lopullista rangaistustaan turvautumalla Korean demokraattisen tasavaltaan kohdistettuihin pakotteisiin ja painostuskampanjaan”.

”Olisi kestämätön virhe kuvitella, että DPRK sietäisi tällaista toimintaa”, Ri Yong-ho lisää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)