Verkkouutiset

Talven vaarat yllättivät myös poliisin – varo ratissa tätä tilannetta

Poliisi kehottaa autoilijoita keskittymään ajamiseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisi varoittaa liikenteessä kulkevia liukkaista teistä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta huomautetaan Twitterissä, että erityisen liukkaita tienpinnat ovat nyt risteysalueilla. Autoilijoita poliisi kehottaa erityiseen varovaisuuteen.

− Jos havaitset edessäsi pysähdyksissä olevia ajoneuvoja tai vaikkapa onnettomuuspaikan hiljennä ajonopeutta reippaasti, Itä-Uudenmaan poliisi tviittaa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että teiden talviset olosuhteet on huomattu myös poliisiauton ratissa.

− Kentältä terveisiä: Myös poliisiautolla ajaessa on käynyt ilmi, että jo valmiiksi liukkaiden teiden pinnoille satanut lumi voi yllättää. Toiveissa onkin, että kaikki keskittyvät ratin takana ollessaan itse ajamiseen, Länsi-Uudenmaan poliisi tviittaa.

− Mutkan takana voi yhtäkkiä olla se penkkaan ajautunut ajoneuvo tai useampikin poliisin ja/tai pelastustoimen yksikkö jeesaamassa apua tarvitsevia. Nopeusrajoitusten noudattamisen ohella on tärkeää ottaa huomioon keliolosuhteet. Tilannenopeudella on usein ratkaiseva merkitys onnettomuuden välttämisessä tai ainakin henkilö- ja materiaalivahinkojen minimoinnissa, poliisilaitokselta jatketaan.

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)