Verkkouutiset

Turun puukotuksia tutkitaan terroristisina murhina – epäilty on 18-vuotias Marokon kansalainen

Keskusrikospoliisin mukaan Turun puukotuksia tutkitaan terroritekoina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Viranomaiset ovat jatkaneet tiiviisti eilisten Turussa tapahtuneiden puukotusten tutkintaa. KRP:n tiedotteen mukaan tekoja on tutkittu murhina, mutta yön aikana saadun lisätiedon myötä rikosnimikkeinä ovat nyt terroristisessa tarkoituksessa tehdyt murhat sekä niiden yritykset.

Puukotuksen uhreista kaksi on menehtynyt ja kahdeksan loukkaantui. Kuolleet ovat Suomen kansalaisia, mutta loukkaantuneiden joukossa on yksi Italian ja kaksi Ruotsin kansalaista.

Epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Hän on 18-vuotias Marokon kansalainen. Poliisi ampui kiinniottotilanteessa epäiltyä reiteen.

Tutkintaan on osallistunut useita viranomaisia. Jutun tutkintavastuu siirrettiin eilen Keskusrikospoliisille, joka jatkaa tutkintaa yhteistyössä Varsinais-Suomen poliisilaitoksen ja Suojelupoliisin sekä Rajavartijalaitoksen kanssa.

Keskusrikospoliisi tiedottaa laajemmin eilisistä tapahtumista sekä tutkinnan edistymisestä tänään lauantaina tiedotustilaisuudessa Turun poliisiasemalla klo 14.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)