Verkkouutiset

KD luopuisi polttoaineveron korotuksesta

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä julkaisi vaihtoehtobudjettinsa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä parantaisi vaihtoehtobudjetissaan lapsiperheiden asemaa, lisäisi välittömästi hoitajia vanhustenhoitoon ja peruisi hallituksen päätökset leikata kotitalousvähennystä ja korottaa polttoaineveroa.

Puolue vaatii toimia syntyvyyden rajun laskun kääntämiseksi. Perheiden tilannetta parannettaisiin ulottamalla lapsilisän korotus koskettamaan kaikkia perheitä. Samalla otettaisiin käyttöön tuhannen euron vauvaraha. Eläkeläisten asemaa parannettaisiin eläkkeiden verotusta keventämällä.

Kristillisdemokraatit esittää myös merkittävää lisäystä vanhustenhoidon tason parantamiseksi välittömästi. Hallituksen päätös hoitajamitoituksesta ei puolueen mukaan riitä parantamaan tilannetta ilman riittävää rahoitusta.

Kotitalousvähennys säilytettäisiin entisellään ja polttoaineveron korotuksesta luovuttaisiin. Työllisyyttä parannettaisiin mjuun muassa mahdollistamalla paikallinen sopiminen ja uudistamalla sosiaaliturvaa kannustavan perusturvamallin avulla.

Kristillisdemokraattien vaihtoehto (.pdf-tiedosto).

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)