Verkkouutiset

Jussi Halla-aho IS:lle: Jussi Niinistö pääsisi takaisin perussuomalaisiin

Puolueen puheenjohtajan mukaan moni ottaisi puolustusministerin ilolla vastaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mukaan puoluekenttä toivoisi puolustusministeri Jussi Niinistön (sin.) paluuta entiseen puolueeseensa.

– Olen Niinistön kanssa ollut kerran puheissa Jyväskylän tapahtumien jälkeen ja tehnyt hänelle lyhyesti selväksi sen, että hän on sinisistä ainoa, jonka suurin osa perussuomalaisista varmaan haluaisi takaisin puolueeseen, Halla-aho sanoo Ilta-Sanomille.

– Luulen, että meidän kentältä moni ihminen ottaisi hänet mielellään takaisin. Olen itsekin saanut yhteydenottoja, joissa kansalaiset ovat olleet Niinistöön yhteydessä ja koittaneet puhua hänelle asiasta.

Halla-aho kuitenkin painottaa, ettei puolueella ole meneillään aktiivista projektia Niinistön värväämiseksi.

Puolustusministeri Niinistö kertoi Verkkouutisten haastattelussa toivovansa, että perussuomalaiset ja siniset palaisivat yhteen. Hän ei silti usko, että näin voisi tapahtua lähitulevaisuudessa.

Niinistön mukaan yhdistyminen edellyttäisi vaihdoksia puoluejohdossa.

– Jos tällainen yhdistyminen tapahtuisi, puheenjohtajaksi pitäisi löytyä henkilö, johon molemmat osapuolet voisivat luottaa, Niinistö sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)