Verkkouutiset

Keskustan nouseva tähti loikkaa kokoomukseen

Entinen keskustapiirin varapuheenjohtaja Linda Brandt-Ahde sanoo, että Petteri Orpon työllisyyslinjaukset vakuuttivat hänet.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lappeenrannan kaupunginvaltuutettu Linda Brandt-Ahde loikkaa keskustasta kokoomuksen valtuustoryhmään. Hän ilmoitti päätöksestään tänään maanantaina valtuuston kokouksessa.

– Olen toiminut keskustan erilaisissa tehtävissä, mutta tunne siitä, että kuulun enemmän kokoomuksen riveihin, on vahvistunut koko ajan. Erityisesti kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon linjaukset ovat vakuuttaneet minut siitä, että kokoomus on itselleni oikea puolue, Brant-Ahde toteaa tiedotteessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Brandt-Ahde, 32, on toiminut keskustan opiskelijaliiton hallituksessa, Lappeenrannan keskustaopiskelijoissa, Etelä-Karjalan keskustanuorten puheenjohtajana ja keskustan Karjalan piirin varapuheenjohtajana.

Suomenmaa-lehden mukaan Brandt-Ahde liittyi keskustaan loppuvuodesta 2014 ja herätti nopeasti henkiin Lappeenrannan keskustaopiskelijoiden yhdistyksen.

Nyt hän sanoo, että häneen vetoavat etenkin kokoomuksen työllisyyslinjaukset.

– Yrittäjäperheen tyttärenä osaan arvostaa kokoomuksen pitkäjänteistä työtä yrittäjyyden ja koulutuksen puolesta. Paras keino köyhyyttä ja syrjäytymistä vastaan on työllistyminen.

Brandt-Ahde on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri ja kauppatieteen maisteri.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)