Verkkouutiset

Yllätys poliisiratsiassa: Eläkeläisen kellarista löytyi tankki

Saksalaisen huvilan kellarista löytyi poliisiratsiassa panssarivaunu.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Saksalaisen Heikendorfin kaupungissa varakkaalla asuinalueella sijaitsevan huvilan kellarista on Saksan The Localin mukaan löydetty panssarivaunu, torpedo ja muita aseita.

Panther-mallinen panssarivaunu on ilmeisesti peräisin vuodelta 1943. Tankki painaa noin 45 tonnia, eikä sitä ole vielä saatu vedettyä ulos kellarista. Saksan armeija on lähettänyt paikalle erityiskalustoa, jolla tankkia yritetään siirtää.

Viranomaiset olivat saaneet tiedon talossa mahdollisesti piiloteltavista aseista Berliinin syyttäjänvirastolta, joka tutki huvilan kuukautta aiemmin etsiessään piilotettuja natsien aikanaan varastamia taideaarteita.

Huvilan yli 70-vuotias omistaja toteaa Süddeutsche Zeitungille, ettei hän katso tehneensä mitään väärää, koska panssarivaunun aseet eivät enää toimi.

Toisen yllätyksen viranomaisille tarjoili Heikendorfin kaupungin pormestari Alexander Orth. Hän on nimittäin tiennyt tankista jo vuosikymmeniä.

”Hän (vaunun omistaja) posotti sillä ympäriinsä vuoden 1978 lumimyrskyssä. Jotkut tykkäävän höyryvetureista ja toiset tankeista”, pormestari kommentoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)