Verkkouutiset

Ajatushautomo pitää Suomea sosiaalisesti edistyneimpänä maana

Amerikkalainen ajatushautomo nosti Suomen maailman sosiaalisesti edistyneimmäksi maaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Amerikkalaisen ajatushautomo Social Progress Imperativen listauksen mukaan Suomi on maailman sosiaalisesti edistynein maa.

Social Progress Imperative poikkeaa siinä muista vastaavista, että se ei ota huomioon listaamiensa maiden bruttokansantuotetta. Sen sijaan maiden sijoitus listalla pohjautuu ihmisten perustarpeiden täyttöön, hyvinvointiin ja mahdollisuuksiin.

Suomi on kärkisijoilla ravinnon, terveydenhuollon, tiedonsaannin ja henkilökohtaisten oikeuksien suhteen. Korkeakoulutuksen saavutettavuudessa on Suomella listan mukaan kuitenkin vielä parannettavaa.

Toiseksi listalla sijoittui Kanada ja kolmanneksi Tanska. Listan loppupäähän jäivät muun muassa Venäjä sijalla 75, Kiina sijalla 84 ja viimeisenä Keski-Afrikan Tasavalta sijalla 133.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
Ilmavoimat

Ilmavoimat Nato-tehtäviin Romaniaan

Ilmavoimat lähettää Hornet-hävittäjäosaston Romaniaan kesällä osana Suomen osallistumista Naton yhteisen puolustuksen tehtäviin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)