Verkkouutiset

Vladimir Putin: Venäjän sotavoimalle ei ole vastusta maailmassa

Presidentin mukaan muilla mailla ei pitäisi olla illuusioita yliotteen saavuttamisesta Venäjästä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän presidentti Vladimir Putin puhui Kremlissä pidetyssä Isänmaan Puolustajien juhlassa, jota vietetään Venäjällä 23. helmikuuta. Puheen englanninkielinen versio on julkaistu presidentin nettisivuilla.

– Toverit, me tiedämme kaikki mikä suuri vastuu asevoimillamme ja kaikilla turvallisuus- ja lakiviranomaisilla on tänään. Ne ovat vastuussa maamme rauhasta, turvallisuudesta ja tasaisesta kehityksestä, Vladimir Putin sanoi.

– Kenenkään ei pitäisi elättää mitään illuusioita mahdollisuudesta saada sotilaallinen ylivoima Venäjästä tai käyttää painetta meitä vastaan millään tavalla tai muodolla. Venäjällä tulee aina olemaan riittävä vastaus sellaisiin vastuuttomiin tekoihin, hän totesi,

Putinin mukaan viime vuosina on tehty paljon asevoimien saamiseksi tehokkaammaksi ja joukkojen kasvattamiseksi strategisesti tärkeimmillä alueilla. Hänen mukaansa meneillään on kunnianhimoinen ohjelma armeijan ja laivaston nykyaikaistamiseksi.

– Tämä on tae kansainväliselle yhdenvertaisuudelle (pariteetille), hän sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)