Verkkouutiset

Venäjän NTV selittää noloa propagandamokaa: hän on skitsofreenikko – lännen syytä

NTV-kanava sanoo useissa eri rooleissa Ukrainan levottomuuksissa haastatellun mysteerimiehen huijanneen heitä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset kertoi ensimmäisenä Suomessa Andrei Petkovista tässä ja tässä jutussaan. Loukkaantunut Petkov esiintyi Venäjän eri tv-kanavilla sairaalasängyssä useissa eri rooleissa.

Tv-kanava NTV:lla hän kertoi olevansa saksalainen vakooja, joka oli tullut rahoittamaan venäläisten vastaista toimintaa.

Nyt NTV:lla Petkovin veli toteaa miehen sairastavan aina keväällä skitsofreniaa. Petkov itse toteaa saaneensa aivotärähdyksen eikä nukkuneensa viikkoihin ja muuttuvansa silloin aina oudoksi.

NTV:n mukaan he ovat joutuneet ”tahattomasti suuren huijauksen panttivangiksi”. Tv-kanavan uutisessa syytetään läntistä mediaa mielisairaan miehen hyödyntämisestä venäläisjournalistien häpäisemiseksi.

Oheinen Youtube-video ”kahdesta Petkovista” on saanut yli 450 000 katsojaa. Petkoveita oli tosin ainakin kolme. Tapausta on tähän asti kommentoitu Venäjän karkeaksi propagandaksi

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)