Verkkouutiset

ISIS mestasi kymmenittäin omiaan – syinä noituus ja aviorikokset

ISIS-jihadistijärjestön kerrotaan mestanneen kymmeniä taistelijoitaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Syrian Observatory for Human Rights -ihmisoikeusjärjestön (SOHR) raportin mukaan suuria alueita ja useita kaupunkeja Irakissa ja Syyriassa valloittaneen ISIS-järjestön jihadistit ovat surmanneet viimeisen kuukauden aikana Syyriassa peräti 91 ihmistä.

Surmattujen joukossa oli 32 siviiliä, 11 Syyrian kapinallisjoukkojen taistelijaa ja ainakin yhdeksän Syyrian hallituksen joukkojen sotilasta. Teloitustuomion saivat lisäksi 39 järjestön omaa jäsentä.

Teloitukset pantiin toimeen mestaamalla. SOHR kertoo raportissaan, että teloitetut ISIS-taistelijat olivat syyllistyneet eriliaisiin ”rikoksiin islamia vastaan” kuten esimerkiksi noituuteen, jumalanpilkkaan, sodomiaan, aviorikoksiin, rosvoukseen ja kilpaileviin jihadistijärjestöihin liittymiseen.

ISIS-taistelijat ovat teloittaneet Syyriassa viimeisen vuoden aikana kaikkiaan yli 1 800 siviiliä. ISIS:n kerrotaan tuominneen kuolemaan myös ainakin 181 järjestön jäsentä, jotka ovat yrittäneet karata sen palveluksesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)