Verkkouutiset

Hurrikaaniluokan tuulet saavuttaneet Floridan – Irma jälleen kategoriaan 4

Ensimmäiset hurrikaaniluokan tuulet moukaroivat eteläisen Floridan saaria ja Keski-Miamia. Myös merenpinta Floridan rannikolla on noussut.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltojen hurrikaanikeskus varoittaa Irman taas voimistuvan ja pysyvän voimakkaana hurrikaanina, kun se lähestyy Floridaa, kertoo BBC. Irman odotetaan saavuttavan Floridan sunnuntai-aamuna. Aikaero Suomen ja Floridan välillä on -7 tuntia.

Yhdysvaltojen hurrikaanikeskuksen mukaan pahimmin Irman vaikutukset tulevat osumaan Florida Keysin saariryhmään Floridan eteläkärjessä ja Floridan länsirannikolle.

Irma on jälleen nostettu kategorian 4 hurrikaaniksi. Maksimituulennopeus Irmassa on mitattu paikallista aikaa aamuyöllä 208 kilometriin tunnissa.

6,3 miljoonaa floridalaista sai käskyn lähteä kodeistaan. Floridan kuvernööri Rick Scott sanoi myöhään lauantaina, että heille, jotka eivät ole noudattaneet evakuointimääräystä, lähteminen on liian myöhäistä.

Presidentti Donald Trump toivotti tviitissään kaikille Jumalan siunausta kehotettuaan aiemmissa tviiteissään kansalaisia seuraamaan viranomaisten ohjeita.

Ainakin 50 000 ihmistä on pakkautunut alueelle perustettuihin myrskysuojiin. Yli 300 000 taloutta on jo ilman sähköä Miami-Daden ja Browardin piirikunnissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)