Verkkouutiset

Tanskalaisyökerhot vaativat tanskan, englannin tai saksan taitoa – taustalla seksuaalinen ahdistelu

Jotkin tanskalaisyökerhot ovat ryhtyneet vaatimaan kielikoetta sisään pyrkiviltä asiakkailta, kertoo The Copenhagen Post.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lehden mukaan muun muassa yökerhot Thistedin, Sønderborgin ja Haderslevin kaupungeissa ovat ryhtyneet vaatimaan asiakkailta tanskan, englannin tai saksan kielen taitoa edellytyksenä sisäänpääsyyn turvallisuussyistä.

Lehden haastatteleman sønderborgilaisen diskon omistajan mukaan paikkakunnan yöelämä muuttui, kun paikallinen sotilastukikohta muutettiin turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukseksi.

– Täytyy sanoa, että monille vastaanottokeskuksesta saapuville miehille on hyvin vaikeaa kunnioittaa vastakkaista sukupuolta, hän sanoo.

Haderslevilaisen yökerhon omistaja, itsekin maahanmuuttajataustainen Rafi Ibrahim puolestaan toteaa, että ”monet pakolaisista ja turvapaikanhakijoista eivät tunne sääntöjä ja tulevat hulluiksi, kun he näkevät tytön ja yrittävät sitten kopeloida häntä”.

Niin ikään Thistedistä kerrotaan, että turvapaikanhakijat ahdistelevat tyttöjä paikkakunnan yöelämässä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)