Tanskalaisyökerhot vaativat tanskan, englannin tai saksan taitoa – taustalla seksuaalinen ahdistelu

Jotkin tanskalaisyökerhot ovat ryhtyneet vaatimaan kielikoetta sisään pyrkiviltä asiakkailta, kertoo The Copenhagen Post.

  • disko disco

    Yöelämä on muuttanut muotoaan, arvioivat jotkin tanskalaiset yökerhojen ja diskojen omistajat.

    ()

Lehden mukaan muun muassa yökerhot Thistedin, Sønderborgin ja Haderslevin kaupungeissa ovat ryhtyneet vaatimaan asiakkailta tanskan, englannin tai saksan kielen taitoa edellytyksenä sisäänpääsyyn turvallisuussyistä.

Lehden haastatteleman sønderborgilaisen diskon omistajan mukaan paikkakunnan yöelämä muuttui, kun paikallinen sotilastukikohta muutettiin turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukseksi.

– Täytyy sanoa, että monille vastaanottokeskuksesta saapuville miehille on hyvin vaikeaa kunnioittaa vastakkaista sukupuolta, hän sanoo.

Haderslevilaisen yökerhon omistaja, itsekin maahanmuuttajataustainen Rafi Ibrahim puolestaan toteaa, että "monet pakolaisista ja turvapaikanhakijoista eivät tunne sääntöjä ja tulevat hulluiksi, kun he näkevät tytön ja yrittävät sitten kopeloida häntä".

Niin ikään Thistedistä kerrotaan, että turvapaikanhakijat ahdistelevat tyttöjä paikkakunnan yöelämässä.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.