Hillary Clinton kalasti huipputukijan

Kokemus ja taito ratkaisivat tuen.

  • LKS 20151104 - CORALVILLE, IA - NOVEMBER 03: Democratic presidential candidate Hillary Clinton speaks to guests at a campaign event on November 3, 2015 in Coralville, Iowa. A recently released poll has Clinton expanding her lead over rival Bernie Sanders in their quest for the Democratic nomination for president. LEHTIKUVA / Scott Olson / Getty Images / AFP

    Hillary Clinton.

    ()

Hillary Clintonin arvioidaan saaneen taakseen huipputukijan, raportoi Huffington Post.

Tukija on edustajainhuoneen demokraattiedustajien kolmanneksi korkeimmalla hierarkiassa oleva James Clyburn.

– Minulla on ollut mahdollisuus työskennellä läheisesti sekä Hillary Clintonin että Bernie Sandersin kanssa. Molemmat ovat miellyttäviä. Mutta kun kampanjoiden pitää katsoa tulevaisuuteen. Uskon, että demokraattisen puolueen ja USA:n tulevaisuus taataan parhaiten kokemuksella ja tietotaidolla, jonka Hillary Clinton omaa, Clynurn sanoi.

Huffington Post arvioi, että kokemuksensa lisäksi Clyburn on arvokas tukija Clintonille, koska omaa vahvan aseman myös mustassa yhteisössä.

Sosialisti Sanders on monien yllätykseksi laittamassa Clintonia odotettua tiukemmalle demokraattien esivaalissa,

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.