Verkkouutiset

Arkkipiispa: Kymmenessä vuodessa olemme kaikki muslimeja

Italialaisen arkkipiispa Carlo Liberatin mukaan Italiasta ja Euroopasta on tulossa islamilainen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Syynä tähän ovat arkkipiispan mukaan kasvava muslimimaahanmuuttajien määrä ja lisääntyvä maallistuminen.

– Kymmenessä vuodessa olemme kaikki muslimeja oman tyhmyytemme vuoksi. Italia ja Eurooppa elävät pakanoiden ja ateistien tavoin. Kaikki tämä moraalinen ja uskonnollinen rappio suosii islamia. Meillä on heikko kristillinen usko. Tarvitsemme todellista kristillistä elämää. Kaikki tämä valmistaa tietä islamille. Sen lisäksi heillä on lapsia, meillä ei. Olemme täydessä alamäessä, Pompeijin emeritusarkkipiispa Carlo Liberati sanoo Daily Mailin mukaan.

Liberati sanoo olevansa protestoija.

– Ellen olisi pappi, olisin toreilla osoittamassa mieltä. Mitä järkeä siinä on, että ruokimme maahanmuuttajia, eivätkä he edes kiitä, vaan heittävät ruoan pois ja kuluttavat tuntikausia kännyköidensä kanssa ja jopa järjestävät mellakoita, Liberati kysyy.

Hän myös arvostelee katolista kirkkoa siitä, että se lahjoittaa rahaa maahantulijoille.

– Rahan antaminen kaupungeissa vaelteleville ei ole ainoastaan väärin, vaan moraalisesti vahingollista. Rohkaisemme heidän käytöstään ja he tottuvat siihen (rahan saamiseen), hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)