Verkkouutiset

”Kaikki on veden alla, tarkoitan kaikki”

Hurrikaani Irman keskus oli vasta iskemäisillään Key Westiin sunnuntaiaamuna, mutta sääolosuhteet olivat jo vaikeat Florida Keysissa sijaitsevan Marathonin kaupungin keskustassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keunoter -lehden ja FlKeysNews.comin toimittaja Larry Kahn raportoi yhdestä Marathonin neljästä ”viimehetken suojista”, joka oli perustettu kaupungin lukioon. Hän kertoi, että myrsky oli katkaissut rakennuksesta sähköt, juoksevan veden ja ulkopuolella kaikki peittyi myrskytuuleen ja sateeseen.

– Kaikki on veden alla. Tarkoitan kaikkea, kertoi Kahn.

Kaiken lisäksi yksi noin 50:stä suojasta turvaa hakeneesta ihmisestä kuoli yön aikana. Monroen piirikunnan sheriffin mukaan mies kuoli luonnollisesta syystä.

– Mies yöpyi yhdessä luokkahuoneista. Poliisi tuli täällä olevien kahden hoitajan kanssa ja pyysi kaikki muut pois huoneesta, jonka jälkeen se suljettiin.

Koska suojassa olevien ihmisten ruokavarat alkavat loppua, sheriffi apulaisineen haki koulun kahviloista ja keittiöistä ruokatavaroita varmistaakseen, että kaikki saavat ruokaa.

Sheriffi oli arvioinut, että ihmiset joutuisivat viipymään koululla mahdollisesti useita päiviä, kertoo Miami Herald.

– Kaikki täällä tuntuvat kävelevän kuin sumussa, Kahn kertoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)