Verkkouutiset

Wärtsilä vähentää 110 työntekijää markkinatilanteen takia

Konepajayhtiö Wärtsilän yhteistoimintaneuvottelut ovat Suomessa päättyneet, ja yhtiö vahvistaa henkilöstön vähennystarpeeksi 110 vakituista työntekijää.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Wärtsilän Marine Solutions -liiketoiminnan yhteistoimintaneuvottelut aloitettiin Suomessa syyskuussa yhtiön mukaan heikon markkinatilanteen takia.

Alun perin yhtiön tavoitteena oli vähentää 160 työpaikkaa, ja nyt neuvottelujen päätyttyä yhtiö kertoo vähentävänsä 110 vakituista työntekijää. Osa irtisanotaan, ja osa siirtyy sopimuksen mukaan eläkkeelle. Lisäksi väkeä lomautetaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Lomautusten määrät ja toteutusmallit tulevat yhitön mukaan vaihtelemaan Marine Solutionsin eri toimintojen tilanteesta ja tarpeesta riippuen.

Wärtsilä työllisti syyskuun lopussa 3 640 henkilöä Suomessa. Suurin osa irtisanomisista koskee Vaasaa. Tavoitteena on, että toimenpiteet on läpiviety marraskuun loppuun mennessä.

Irtisanotuille henkilöille tarjotaan tukea sekä apua uudelleentyöllistymisessä.

Henkilöstövähennykset Suomessa ovat osa Wärtsilän Marine Solutions -liiketoiminnon heinäkuussa ilmoittamaa maailmanlaajuista uudelleenjärjestelyä, jossa vähentämistarve on yhteensä noin 600 työpaikkaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)