Verkkouutiset

Pienyrittäjät nostaisivat alv-rajan 37 000 euroon

Suomen Pienyrittäjien puheenjohtajan mukaan asiasta käyty keskustelu on ollut oikeansuuntaista, mutta riittämätöntä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Pienyrittäjät ry:n puheenjohtaja Matti Kokko pitää myönteisenä käytyä keskustelua yritysten alv-velvollisuuden keventämisestä. Asiaa on hänen mukaansa kannatettu puolueista niin sosialidemokraateissa, keskustassa, kokoomuksessa, kuin perussuomalaisissakin.

– Voisi kuvitella, että alv-vapautuksen raja olisi poliittisesti mahdollista saada nostetuksi, Kokko sanoo tiedotteessaan.

Hän kaipaa kuitenkin SDP:n esittämää 10 000 euron kevennystä suurempaa muutosta. Kokko nostaisi alv-rajan 37 000 euroon. Hänen mukaansa raja on useissa EU-maissa tällä hetkellä 35 000 euroa. Alv-vapautusrajan nostaminen tukisi ja kannustaisi Kokon mukaan erityisesti pieniä yksinyrittäjiä yrittäjyyden tiellä ja näin rakentamaan suomalaista hyvinvointia.

Pienyrittäjien puheenjohtajan mukaan myös kuluttajien alv-vähennysoikeutta olisi syytä harkita.

– Tämä edistäisi kotimaista kysyntää, yrittäjyyttä ja palveluiden tuotantoa sekä toisi välittömästi lisää työpaikkoja, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)