Verkkouutiset

Viihtyminen ja vapaa-aika korostuvat Realprojektin mukaan kauppakeskuksissa

Suomalaiseen Ovenia-konserniin kuuluva Realprojekt arvioi, että sen johtamien kauppakeskusten kävijämäärät kasvoivat viime vuonna nopeammin kuin alalla keskimäärin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Realprojektin johtamien 17 kauppakeskuksen kokonaismyynti kasvoi viime vuonna 2,9 prosenttia. Kävijämäärät kasvoivat vuoden aikana yhteensä 7,5 prosenttia, mikä Ovenian mukaan ylittää selvästi kauppakeskustoimialan keskimääräisen 5,1 prosentin kasvun.

Realprojektin liiketoimintajohtaja Juha Tiuraniemen mukaan hyvien tulosten taustalla on toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen ja kauppakeskusten aktiivinen päivittäinen johtaminen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Myös johdettavien keskustemme monipuolinen kanta luo meille ainutlaatuisen mahdollisuuden johtaa tiedolla, kokemuksella ja parhaita käytäntöjä hyödyntäen jokaisen keskuksemme eduksi, hän kertoo Ovenian tiedotteessa.

Kaupallisen konsultoinnin ja vuokrauksen tiimipäällikkö Anne Leppänen Realprojektilta puolestaan arvioi, että viihtymisen ja vapaa-ajan rooli korostuu keskuksissa trendinomaisesti, samoin kahvila- ja ravintolapalvelut.

– Kauppakeskuksilla on yhä useammin monipuolisempi rooli oman alueensa kaupunkikeskuksena, mikä luo hyvät edellytykset kasvulle myös tulevaisuudessa, hän uskoo.

Realprojektin johtamat kauppakeskukset ovat: Sello, Jumbo, Veturi, Flamingo, Puuvilla, Karisma, Goodman, Rajalla på Gränsen, Lielahtikeskus, Metropol, Galleria Esplanad, Kluuvi, IsoCee, Tullintori, Minna, Komppi, Dixi ja Seppä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)