Verkkouutiset

Konkurssien määrä väheni alkuvuonna

Tilastokeskuksen mukaan tammi-heinäkuussa 2014 pantiin vireille 1 781 konkurssia, mikä on 83 konkurssia 4,5 prosenttia vähemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä oli kaikkiaan 8 113, mikä on 11,9 prosenttia vähemmän kuin edellisvuonna.

Vireille pantujen konkurssien määrä kasvoi tammi-heinäkuussa teollisuus- ja kaivostoiminnan sekä kaupan päätoimialoilla. Lukumääräisesti eniten konkurssit lisääntyivät kaupan päätoimialalla. Alalla pantiin vireille 372 konkurssia, mikä on 12,7 enemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin.

Teollisuuden ja kaivostoiminnan päätoimialalla puolestaan pantiin vireille 210 konkurssia, mikä on 1,5 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Konkurssien määrä väheni maa-, metsä- ja kalatalouden, rakentamisen, kuljetuksen ja varastoinnin, majoitus- ja ravitsemustoiminnan sekä muiden palveluiden päätoimialoilla.

Lukumääräisesti eniten konkurssit vähenivät rakentamisen päätoimialalla. Alalla pantiin tammi-heinäkuussa vireille 384 konkurssia, mikä on 12,9 prosenttia vähemmän kuin edellisvuonna.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
Ilmavoimat

Ilmavoimat Nato-tehtäviin Romaniaan

Ilmavoimat lähettää Hornet-hävittäjäosaston Romaniaan kesällä osana Suomen osallistumista Naton yhteisen puolustuksen tehtäviin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)