Verkkouutiset

Kevan sijoitusten tuotto 2 770 miljoonaa

Kevan sijoitusten tuotto alkuvuodelta oli 7,1 prosenttia eli 2 770 miljoonaa euroa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keva vastaa kunta-alan eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusten markkina-arvo oli syyskuun lopussa 41,1 miljardia euroa. Viime vuonna vastaavaan aikaan sijoitusten markkina-arvo oli 36,6 miljardia euroa.

Kevan toimitusjohtajan Jukka Männistön mukaan Kevan sijoitustulos vuoden kolmelta ensimmäiseltä vuosineljännekseltä on hyvä.

– Odotukset sijoitusvuoden suhteen olivat melko vaatimattomia heikon talouskasvun sekä kaiken pääomamarkkinoita häiritsevän myllerryksen keskellä. Voimmekin olla tyytyväisiä sijoitustulokseemme, Männistö sanoo.

Vuoden viimeisen neljänneksen alku on kuitenkin ollut pääomamarkkinoilla levoton.

– Huolet maailmantalouden kehityksestä sekä muut levottomuutta herättäneet uutiset ovat laskeneet selvästi osakkeiden ja muiden riskipitoisempien sijoitusten arvostuksia. Onkin mielenkiintoista nähdä, onko kyseessä lyhyempiaikainen korjausliike vai pitempiaikainen käänne markkinoiden kehityksessä, Kevan sijoitusjohtaja Ari Huotari toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)