Verkkouutiset

Susanna Koski metsähallituksen toimitusjohtajan nimityksestä: Näyttää olevan kyse hyväveli-verkostoista

Susanna Koski pitää ympäristöministerin ratkaisua järkyttävänä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hallitus on tänään nimittänyt maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen (kesk.) esityksestä metsähallituksen toimitusjohtajaksi maa- ja metsätaloustieteiden tohtorin Pentti Hyttisen.

Kokoomuksen kansanedustajan Susanna Kosken mukaan nimitys on herättänyt paljon ihmetystä, sillä metsähallituksen nykyinen pääjohtaja Esa Härmälä sivuutettiin valinnassa, vaikka monet metsähallituksen henkilöstöryhmän olivat Härmälän nimittämisen puolella.

Susanna Koski lisää, että Hyttinen on tunnettu Tiilikaisen vanhana tuttuna. Koski pitää Tiilikaisen ratkaisua järkyttävänä.

– Tässä nimitysasiassa näyttää olevan kyse henkilökohtaisista syistä ja hyväveli-verkostoista, sillä keskustan eduskuntaryhmänkään mielipiteellä ei näytä olevan merkitystä, Koski toteaa tiedotteessaan.

– Samanlaista päättäväisyyttä olisi ministeriltä laajemminkin odotettu nähtäväksi maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan aitojen epäkohtien korjaamiseksi, esimerkkinä mainitakseni maaseutuviraston yhä hoitamatta olevat ongelmat. Sikäli voi olla parempi, että Tiilikainen jättäisi ne muutkin hoitamista vaativat työt seuraavalle maa- ja metsätalousministerille, Koski lisää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)