Verkkouutiset

Pääministeri tarjoaa oppositiolle yhteistä neuvonpitoa sääntelyn purkamisesta

Pääministeri Alexander Stubb kehui eduskunnan budjettikeskustelussa keskustan ja perussuomalaisten ehdotuksia sääntelyn purkamiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääministeri Alexander Stubb ojensi kättä eduskunnan budjettikeskustelussa keskustalle ja perussuomalaisille.

Keskusta on kasannut 101 tapaa purkaa sääntelyä ja haastanut kaikki suomalaiset byrokratian ja turhan sääntelyn purkutalkoisiin.

Kokoomus on pitänyt sääntelyn purkamista esillä viime vuosien ajan. Sama huoli on ollut esillä myös perussuomalaisten puheissa.

– Ehdotan, että kokoonnumme kaikki, oppositio ja hallituspuolueet, neuvonpitoon, ja käymme läpi, millä tavalla voimme purkaa sääntelyä, Alexander Stubb sanoi budjetin lähetekeskustelussa eduskunnassa tiistaina.

Stubb totesi uskovansa, että kaikki eduskunnassa ovat isosta kuvasta samaa mieltä. Hintakilpailukyvyn kanssa, viennin kanssa, ikääntymisen kanssa, elinkeinorakenteen kanssa, on ollut ongelmia, ja sen seurauksena velkaantuminen on kasvanut seitsemän vuoden aikana 54 miljardista 102 miljardiin euroon.

– Yhtä kaikki olisin kuitenkin ehkä varovainen liiallisen synkistely liiallisen synkistelyn ja negaation luomiseen ja lietsomiseen. Kyllä me tästä suosta nousemme ja selviämme.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)