Verkkouutiset

Sofia Vikmanilla nostetta puolueen johtotehtäviin Pirkanmaalla

Pirkanmaan Kokoomusnaiset ja Tampereen Kokoomusopiskelijat toivovat kansanedustaja Sofia Vikmanin asettuvan ehdolle kokoomuksen varapuheenjohtajaksi tai puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Järjestöjen mielestä Pirkanmaalta on oltava yksi, piirin yhteinen ja vahva ehdokas, jolla on annettavaa puolueelle nyt ja tulevaisuudessa.

– Puolueen johtotehtäviin tarvitaan vastuunkantajia, jotka voivat olla rakentamassa puoluetta osaajina ja tekijöinä tänään ja tulevaisuudessa. Sofia on osoittanut laaja-alaisella asiaosaamisellaan, periksi antamattomalla työllään sekä yli sukupolvirajojen puhuttelevalla raikkaalla tyylillään olevansa juuri sitä, Pirkanmaan Kokoomusnaisten puheenjohtaja Minna Talonen kehuu tiedotteessaan.

Sofia Vikman, 30, on ensimmäisen kauden kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuutettu sekä Kokoomuksen Naisten Liiton varapuheenjohtaja. Vikmanilla on pitkä kokemus kokoomuksen järjestötyöstä, ja hän meni ensi yrittämällä sekä kaupunginvaltuustoon että eduskuntaan.

– Kokoomus-perheen jäsenenä Vikman tuntee monipuolisesti puolueen järjestön ja sen toimijat. Sofialle vaikuttamisessa on kyse arvoista ja asiakeskeisyydestä sekä ennen muuta joukkuepelistä yhteisten tavoitteiden puolesta, Tampereen Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Maggie Nurminen sanoo.

Pirkanmaan Kokoomuksen piirikokous pidetään perjantaina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)