Verkkouutiset

Perussuomalaiskaksikko vaatii äänestystä pysymisestä hallituksessa – syynä pakolaiset

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ja yksi puoluehallituksen jäsen vaativat äänestystä puolueen jatkosta hallituksessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sebastian Tynkkynen toteaa tiedotteessaan, että sisäministeriön elokuussa esittämä arvio 15 000 turvapaikanhakijasta tuli suomalaisille järkytyksenä, kun aikaisempina vuosina hakijamäärät olivat liikkuneet 3 000-4 000 välillä. Viime perjantaina sisäministeriö ilmoitti, että todellinen lukumäärä tälle vuodelle tulee olemaan 50 000.

Tynkkysen mielestä Suomen on palautettava hallitsemattoman tilanteen vuoksi järjestelmälliset rajatarkastukset Ruotsin vastaiselle rajalle tilapäisesti.

– Jokainen turvapaikka-anomuksen verukkeella maahan pyrkivä henkilö tulee palauttaa välittömästi takaisin Ruotsiin, sillä kyseessä on Dublin-sopimuksen mukaisesti turvallinen maa.

Tynkkysen ja puoluehallituksen jäsen Aleksi Hernesniemen allekirjoittamassa tiedotteessa todetaan niin ikään, että EU:ssa ei ole noudatettu yhteisiä sopimuksia, ja siksi Suomesta on tullut turvapaikkaturismin viimeinen päätepysäkki.

– Varainhoitotalo Front laski turvapaikanhakijoista kasvavan jättimäiset 1,5 miljardin euron kustannukset valtion ensi vuoden budjettiin, mikä tarkoittaa valtavien leikkaustoimien aloittamista edellisten päälle. Pidemmän päälle kulut nousevat huomattavasti elinkaarikustannusten myötä.

– Aidosti hädänalaiset ihmiset eivät pääse lähtemään kriisialueilta, ja siksi kaikki antamamme apu tulee ohjata paikan päälle jättimäisille pakolaisleireille sen sijaan, että syntyy valtavia kustannuksia maasta toiseen tulevista pääasiassa nuorista terveistä miehistä, he toteavat.

Kaksikon mukaan perussuomalaisten ei tule hyväksyä tällaista moraalitonta avun väärinkohdentamista.

– Jos hallituspuolueet eivät suostu ainoaan todelliseen keinoon pysäyttää 50 000 ihmisen tulo maahamme, Ruotsin vastaisen rajan sulkemiseen turvapaikanhakijoilta.

Tynkkysen ja Hernesniemen mielestä ”perussuomalaiset eivät voi olla hallituksessa seuraamassa vierestä kohtalokasta maahanmuuttopolitiikan romuttamista, jolla on kauaskantoiset seuraamukset”.

– Joka tapauksessa perussuomalaisten täytyy viipymättä kutsua koolle puoluehallituksen, puoluevaltuuston ja eduskuntaryhmän yhteiskokous, jossa päätetään, onko hallituksessa jatkaminen muiltakaan osin mahdollista hallituskumppaneiden laiminlyödessä yhdessä sovittua ohjelmaa, Tynkkynen ja Hernesniemi vaativat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)